Monday, September 14, 2009

chapter2 : siblings@shbt2 t'syg..

salam semua..
arini kite nk cntinue blik cite siblings kite..angah,alang, ude da lps..skg gliran acik n ucu plk..erm,firstly,kite cite sal acik k..acik yg mne??ha..acik atau nme benonye nurshafinaz atau nick nmenye pnut ni orgnye yg pkai tdung kaler pink tuh..amcm??ade sape2 ke nk isi brg die??tp pstikan anda jmbu dlu ye cz tu slh stu syrt yg ade dlm brg die tuh..huhu..acik orgnye smetimes cam childish ckt n die ni very funny suke wt kite gelak..suke grau sme cam kite..hehe..kirekn kite sgt msyuk la ngn die ni cz ktrg ade stu habit yg sme iaitu(......)hehe..biar kite 2 jela tau..die ni gak orgnye gile2 ckit tp ble smpai msim exm jgn men2 ngn die tetibe je scra automatik die akn brbah
mnjd serius seolah2 ingin d hdpkn ke muke pengadilan..hehe..biaselakn nk exm kene la serius tuk study..btul x cik??tp study smart je cik not study hard..nt tu yg wt cik cam singa btine..ehehe.. kdg2 tu kite smpai tkut la nk tgur ble tgk muke die yg grg semcm tuh..hehe..tp papepn die ni nice tau..best dpt kwn ngn cik;P.cukupla tu cite psl cik..

next kite cite sal ucu plk..ucu yg duk kt ujung skali dr kiri tu..nme yg dberi nurul atiyyah.ape ek nk cite sal ucu??ucu orgnye pn bleh lyn n msyuk ngn kpale kite ni cz ktrg ade 1mnat yg sme iaitu..jeng jeng..pe die cu??ktrg suke lyn lagu jiwang,,haha..jiwang krt ke kite ni??bknnye jiwang krt tp mmg besh pn lyn lgu2 taun 90an cam lgu rindu bygn dr crefree ke, sting, screen ke..tu la p'samaan ktrg,.krtg pn kdg2 leh shre cite sal future ni..future pe la tu kn??sshhH..die open minded ckt kalo nk cite sal mslh hati n prasaan ni,n somethg like that la. so kte selesa la tuk shre ngn die..ktrg leh sme2 nk lyn cite cmtu..die ni orgnye suke b'grau gak.tp kdg2 tu nmpk gak keseriusan die. ha,die ni bleh jd pgkritik tau cz kdg2 tu die suke gak nk meneliti org so ble da tliti tu ape lg ade jela bnde yg kite nk kondemkn..hikhik..btul x cu??xpe la cu t cu bleh jd pgkritik kt akdmi qrn..b4 tu jgn lupe bljo 7Qiraat dlu ngn us.sbri..hehe..eh,lupe plk nk brtw yg ucu ni dtgnye dr kelate rntau pnjg tmpt shoping tu,,ble la kite nk smpai sne..insyaAllah ucu mrh rzeki alng akn jejakkn kaki ke sne.:) kite ngn ucu pn close gak sme cm ngn ude, floormte la ktekn..dorg b2 ni la tmpt alng hilgkn ksdihn time n saat2 frust..hehe..pnh frust ke??confiussS..bluurr..hehe.kalo xde dorg ni mst b'tmbh sdey kite tu la pntgnye 'SAHABAT' ni sentiase ade time kite gmbire n sedey.

so ksimpulannye hrgailah sebuah p'shbtn tu jgn la dsbabkn somethg yg small matter mmbuatkn kite t'pcah atau b'musuh..jgela n syangilah sebuah p'shbtn..lastly,syg korg moge ukhwah kite b'kkln smpai ke akhirt..slmt ari raye my siblings..ehehe..k la nk stop dlu nk tgk ucu wt almond londn ni..tgk je ke??tlg skali la..ehehe.. k cu nxt time..


3 comments:

  1. adushhhh..bru nk blagak rock...hihi...dh tbongkar lak ucu ni jiwang....kuakuakaua

    ReplyDelete